Üdvözöljük weblapunkon

A Corvus-Med Kft. 2009-ben alakult Pécsett. Alapvető célunk az volt, hogy egy komplex rehabilitációs központot hozzunk létre, ami eddig hiányzott a térségből.

A társaság alaptevékenysége a gyógyászati segédeszközök gyártása és forgalmazása (művégtagok, műanyag- és textil fűzők, járógépek), valamint a mozgássérült emberek rehabilitációjához szorosan kapcsolódó szakrendelések működtetése.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a környező rehabilitációs intézményekkel, kórházakkal együttműködve segítsük betegeinket a minél aktívabb életben, a munkába való visszatérésben hatékony és eredményes módszerekkel.

Szoros kapcsolat alakult ki a Pécsi Tudományegyetem Érsebészeti Tanszékével, a Mozgásszervi Sebészeti Intézet Ortopédiai Klinikájával, valamint ügyfeleinket segítjük a rehabilitációs folyamatban a Harkányi MÁV Kórházban és a Harkányi Gyógyfürdőkórházban való ellátás során.

Olyan eszközöket fejlesztünk, gyártunk, forgalmazunk, amelyek ügyfeleinknek, a gyógyászati segédeszközt használóknak biztosítja az esélyegyenlőség megvalósulását, segíti őket a minél emberibb élet elérésében.

Egyedi igények felmerülése esetén is állunk ügyfeleink rendelkezésére, a korszerű és innovatív Otto Bock gyártmányú termékek segítségével.

2011-ben az 1998 óta gyógyászati segédeszköz gyártással foglalkozó pécsi Rehab-Dél Kft.-vel közösen új, az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő központot alakítottunk ki.
Itt folyik az alsó-és felsővégtag protézisek és ortézisek gyártása.

A korszerű műhelyek felszereltsége megfelel a környezet és munkakörülmények védelmének.

Az új rehabilitációs központ helyet biztosít magánrendeléseknek (mozgásszervi rehabilitáció, érsebészet, gyermek és felnőtt ortopédia, reumatológia, neurológia), próbatermeknek, valamint különböző egyéb vállalkozások által nyújtott szolgáltatásoknak (gyógytorna) is.

Telephelyünkön receptbeváltás is lehetséges.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral kötött finanszírozási szerződéssel rendelkezünk, mely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a szakorvosok által felírt vényüket beválthassák, a felírt eszközöket (ortézisek, protézisek, egyéb segédeszközök) megrendeljék.